Φυσικό Αέριο

 
Η επιχείρηση Sabri Gas στη Μεταμόρφωση ολοκληρώνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για τη σωστή και αποδοτική εγκατάσταση φυσικού αερίου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, σε νέες και παλαιότερες οικοδομές.

Οι ειδικοί μας θα ολοκληρώσουν τη μελέτη του χώρου σας και θα φροντίσουν για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες (έκδοση, κατάθεση πιστοποιητικών κ.λπ.).

Μετά την παράδοση του έργου και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι καλής λειτουργίας και οι ρυθμίσεις των συσκευών, αναλαμβάνουμε και το περιοδικό service και συντήρηση όλης της εγκατάστασης.

 

Τα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου

 
 
 

Οικονομία σε χρήματα & ενέργεια

 
 
 
Οι συσκευές καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, είναι περισσότερο αποδοτικές και διατηρούνται λειτουργικές για μεγαλύτερο διάστημα.
 
 
 
 
 
 

Ασφάλεια και πρακτικότητα

 
 
 
Με τις νέες συσκευές φυσικού αερίου, υπάρχει πρακτική λύση για κάθε χώρο, ακολουθώντας πάντα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.
 
 
 
 
 
 

Καθαριότητα χώρου & ευκολία στη χρήση

 
 
 
Απολαύστε ποιοτική θέρμανση, με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και εγκαταστάσεις που δεν ‘γεμίζουν’ άσκοπα τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου
 
 
 

Αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου

 
Καθώς οι νομοθεσίες αλλάζουν, τα διαμερίσματα των πολυκατοικιών έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, κάτι που ωφελεί οικονομικά τους ενοίκους.

Το γραφείο μας θα είναι δίπλα σας, αναλαμβάνοντας πλήρως τη διαδικασία εγκατάστασης του φυσικού αερίου, με ταχύτητα και ασφάλεια, χαρίζοντάς σας αυτονομία θέρμανσης.
 
 
 
 
 
 

Κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο

 
 
Οι τεχνικοί μας διαθέτουν εξειδίκευση στην εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης με φυσικό αέριο, αντικαθιστώντας τους απαρχαιωμένους λέβητες πετρελαίου, με σύγχρονες και φιλικότερες προς το περιβάλλον λύσεις.

Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται άμεσα, με τη χρήση ποιοτικών υλικών, και με την εγγύηση καλής λειτουργίας της εταιρείας Sabri Gas στη Μεταμόρφωση.